Overige

Maekake Sake Cat Red

Sake-label “Hond & Kat Project”

Georganiseerd door de traditionele Japanse Sake-brouwerij ASAHI Shuzo uit Izumo, Shimane. Bij elke verkoop van Sake met een speciaal label doneren ze een bepaald percentage van de omzet aan de lokale NPO Animal Rescue Dream Road.

Animal Rescue Dream Road steunt en helpt verlaten dieren in Shimane, Japan. Niet alleen door het geweldige ontwerp van kunstenaar Yoshito, maar ook vanwege de geweldige activiteit van ASASHI Shuzo, dat Anything Co., Ltd. heeft besloten om het logo “Dog & Cat Project” op MAEKAKE te printen om het project te ondersteunen.

Bij elke verkoop van MAEKAKE van deze print doneren wij € 1,00 aan dit project.

MAEKAKE is een traditioneel schort dat al sinds de Edo-periode wordt gebruikt. Het dient om het lichaam te beschermen door de heupbeenderen aan te spannen. Onze MAEKAKE-schorten worden geweven met behulp van een 100 jaar oud, door Toyota gemaakt schietspoelweefgetouw.

Materialen: 100% katoen Afmetingen: Schort - 67 cm x 47 cm (inclusief franje) / Riem - 260 cm (geschikt voor tailleomvang tot 95 cm)

Instructies voor verzorging:

• Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter.

• Niet in de droger.

• Niet wassen in warm water.

• Was apart van witte was, omdat de kleurstof op andere stoffen kan worden overgedragen. Kan na het wassen iets krimpen vanwege de aard van de stof.

 

 

€ 59,90

€ 0,00