Boeken

Tsukémono fermentatie boek

Tsukémono is de titel van een nieuw kookboek waarin je leert om op traditioneel Japanse wijze met groente te toveren. Oosterse alchemie in de keuken, met zout als het magische ingrediënt. Het zijn gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig thuis toe te passen als toevoeging aan je maaltijd.

In Tsukémono leert kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig – veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft het boek handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.

  • De Japanse Tsukémono
  • De Japanse Maaltijd
  • Picklen, pickelen of pekelen?
  • Het gebruik van de pickle-pers
  • Basissmaken
  • Breng je Tsukémono op smaak
  • Gezonde voeding en Vitaliteit
  • Recepten

 

 

€ 28,95